Evenementenkalender

De dirigenten van Divertimento en Amicitia heten u van harte welkom.
De dirigenten van Divertimento en Amicitia heten u van harte welkom.

WE WANT YOU! Concert Amicitia & Divertimento

zondag 28 april 2024 14:30 tot 16:15

De Steenbergse harmonie-orkesten Amicitia en Divertimento geven op zondagmiddag 28 april een uniek gezamenlijk concert in ‘t Cromwiel in Steenbergen. Met het thema ‘We Want You!’ hopen de orkesten iedereen die muziek (ge)maakt (heeft) enthousiast te krijgen om lid te worden. 

Beide orkesten zijn sinds kort onderdeel van muziekvereniging Volharding Steenbergen: Divertimento werd in 2022 opgericht en de muzikanten van Amicitia musiceren sinds 2023 onder de vlag van Volharding. Beide orkesten komen samen bij dit concert, waarbij vriendschap en gezelligheid voorop staan. Met een afwisselend programma - dat onder andere bestaat uit een aantal muziekstukken die samen worden uitgevoerd - belooft het zeker een gezellige middag te worden. Het concert begint om 14:30 uur, de zaal gaat open om 14:20 uur. Toegang is gratis, iedereen is van harte welkom. 

Locatie