Evenementenkalender

Afbeelding

Pinfeather bij Cultuur in het Kerkje

zondag 21 april 2024 0:00

Voor zondag 21 april staat bij Cultuur in het Kerkje een optreden van Pinfeather op het programma. De drie muzikanten zijn alle singer-songwriters en brengen bijzondere folkmuziek in het Protestantse kerkje aan de Voorstraat in Nieuw-Vossemeer. Kaarten zijn te reserveren via janvandevelde@caiway.nl of telefonisch via (0167) 503 104.

“Drie muzikanten hebben een groepje geformeerd dat bestaat uit Marije de Vries, Masha Schenkel en Jeremy Johnson. Het begon voor hen als een co-writer samenwerking die gezien hun geografische afstand Nederland - Canada en Engeland een uitdaging was. Ze hebben een gedeeld raakvlak in de muziek, die ze als solist ook ten gehore brengen. Omschrijf het als folk met verstilde muziek, poëtische teksten en ook met up tempo nummers waarin hun samenzang naadloos in elkaar past. Een nummer als ‘the Riverboat Man’ neemt je mee in het landschap van het oude Engeland. Vocaal en instrumentaal is dit drietal een garantie voor een hele mooie folk muziekmiddag in het kerkje”, zo belooft Jan van de Velde.
Zie ook: www.cultuurinhetkerkje.nl.

Locatie