Evenementenkalender

Afbeelding

Concert 80 jaar vrijheid

vrijdag 18 oktober 2024 20:00

Op vrijdag 18 oktober komt op uitnodiging van de muziekverenigingen uit de gemeente Steenbergen (Hi-five) de Marinierskapel der Koninklijke Marine naar Steenbergen voor een feestelijk concert als onderdeel van de ‘Liberty Bell Tour’ die door Nederland wordt gemaakt. Dit ter ere van 80 jaar vrijheid. Het concert wordt gegeven in de evenementenzaal van het Cromwiel. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Het muzikale evenement is een hoogtepunt in de reeks van evenementen die in het kader van ‘Samen 80 jaar vrij Brabantse Wal’ worden georganiseerd. De Marinierskapel is het muzikale paradepaardje van de Koninklijke Marine en brengt een breed repertoire met verschillende muziekstijlen. Al eerder liet de kapel van zich horen in Steenbergen. Dat gebeurde tijdens een geslaagd concert op uitnodiging van Volharding Steenbergen dat in 2019 haar 175-jarig bestaan vierde. Een uitverkochte zaal kreeg toen een bijzonder concert voorgeschoteld waarbij de Marinierskapel voor enthousiaste reacties zorgde.

Kaarten voor het concert zijn online te verkrijgen via www.concertsteenbergen.nl en bij Primera De Gilles in de Kaaistraat. Toegangsprijs is 12,50. Bezoekers worden vanaf een uur voor aanvang van het concert - dat die dag om 20:00 uur begint - ontvangen met een kop koffie of thee en een versnapering. De avond wordt afgesloten met een afterparty.

Locatie