Afbeelding
foto Jan de Langen
woensdag 15 mei, 12:00

Lentemarkt Hart van Zuid

STEENBERGEN – Met een Lentemarkt in de natuurspeeltuin nodigt wijkvereniging Hart van Zuid bewoners van Steenbergen-Zuid uit samen te komen voor een gezellige middag. Speciaal voor de kinderen is er een springkussen en verschillende spellen. 

Vooral om samen te komen

Speciaal voor de inwoners van Steenbergen-Zuid organiseert Hart van Zuid de Lentemarkt. “We willen de inwoners van onze wijk met elkaar in contact brengen” legt Angela van Eekelen uit namens de organisatie. “En waar kan dat beter dan in onze mooie natuurspeeltuin?” 

Wanneer?

Op vrijdagmiddag 24 mei is de Lentemarkt vanaf drie uur ’s middags geopend. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen op het springkussen, spelletjes doen of een glittertattoo laten zetten. 

Frietjes en een hamburger

“De Lentemarkt heeft een beetje een sfeertje van een kleine braderie. Mensen bieden spulletjes te koop aan, maar het is vooral gezellig om samen een kopje koffie of thee te drinken en met elkaar in contact te komen” benadrukt Van Eekelen. Er is ook aan de inwendige mens gedacht. Popcorn, lekkere ijsjes en wie echt trek heeft kan heerlijk frietjes en een hamburger eten.

Tekst: Tineke Feskens Foto’s: Jan de Langen © Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl

Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant