Afbeelding
woensdag 28 februari, 12:00

Inschrijven voor de 54e Kleine Tour op woensdagavond 6 maart

STEENBERGEN - Het bestuur van Kleine Tour Steenbergen laat weten dat er op woensdagavond 6 maart kan worden ingeschreven voor deelname aan de 54e Kleine Tour die dit jaar verreden wordt van maandag 5 augustus tot en met zaterdag 10 augustus. Tussen 18:30 uur en 19:30 uur wordt in het Wapen van Steenbergen een inschrijfavond gehouden.

Dan kunnen kinderen die graag willen deelnemen in gezelschap van een begeleider langskomen om zich in te schrijven. Er zijn daarbij twee voorwaarden: deelnemers aan de Tour moeten woonachtig zijn in een van de zes kernen van de gemeente Steenbergen en jongens en meisjes mogen op 5 augustus niet jonger zijn dan 8 jaar en op 10 augustus 2024 niet ouder zijn dan 14 jaar. Ook om eventueel op de reservelijst geplaatst te kunnen worden dient aan beide voorwaarden te worden voldaan.

Het inschrijfgeld bedraagt 17,50 euro voor de gehele week en hoeft bij inschrijving nog niet te worden voldaan. Pas wanneer een rennertje definitief is ingedeeld komt er een betalingsverzoek. Alle rennertjes die vorig jaar hebben meegefietst zijn ook dit keer persoonlijk benaderd door hun ploegleider(s). Kinderen die vorig jaar op de reservelijst stonden worden door het bestuur persoonlijk benaderd met de vraag of ze dit jaar mee willen doen.
Voor meer informatie over de inschrijving kan contact worden opgenomen worden met René Baarendse, Tel 06 23390296.

Uit de Steenbergse Courant