Afbeelding
dinsdag 27 februari, 12:00

Diomedon organiseert 15e stratenloop: ‘Primeale United 10 kilometer van Steenbergen’

STEENBERGEN - Vanwege de sponsoring door de groothandel in groenten en fruit ‘Primeale United’ (voorheen Van Oers United) krijgt de inmiddels vijftiende Stratenloop van Diomedon de naam ‘Primeale United 10 kilometer van Steenbergen’. Naast die 10 kilometer is er ook een korte afstand: de 5,4 kilometer. Beide afstanden hebben op zondag 24 maart hun start en finish op de atletiekbaan van Diomedon op het gemeentelijk sportpark aan de Seringenlaan.

Het startschot voor de Stratenloop klinkt om 11:00 uur. Het parcours voert via de Seringenlaan, fietspad, Wipstraat, Molenweg weer terug naar de Seringenlaan. De deelnemers van de 5,4 km lopen 2 ronden en de 10 km loopt 4 ronden, waarna de finish op de Atletiekbaan is. Met een smakelijke herinnering van de sponsor Primeale United worden de twee afstanden afgesloten. 

Voor de jeugd is er een 1200 meter loop op de atletiekbaan zelf. Deze start om 11:10 uur. Deelnemers aan de jeugdloop ontvangen een herinneringsmedaille. Inschrijven voor de Stratenloop en de Jeugdloop kan via de website www.diomedon.nl.

Uit de Steenbergse Courant