Afbeelding
Erik Peek Fotografie Airvideo.nl
maandag 12 februari, 12:05

Kaffee de Bonnefooi sleept twee Nederlandse Horeca Prijzen in de wacht

DINTELOORD - Kaffee de Bonnefooi is maandag 22 januari in de prijzen gevallen tijdens het Award Festival van de Nederlandse Horecaprijzen. In de categorie café/bar in gemeente en provincie wist het café aan de Stoofdijk er met de winst vandoor te gaan. Ook bij de Vakjury Award en de Creativiteitsprijs gooide de Bonnefooi hoge ogen. 

In de gemeente Steenbergen werd de winst in de wacht gesleept met zowel de meeste stemmen (689) als de hoogste klantwaardering (9.59). Door deze hoge waardering kregen Toon en Elly de Bruijn ook een Gold Award in de categorie Café/Bar uitgereikt. Ook in de provincie Noord-Brabant werd Kaffee de Bonnefooi de winnaar met de meeste stemmen.

Spanning bij de vakjury

Bij de categorie Café/Bar van het jaar 2023/2024 bij de Vakjury Awards werd het spannend. Voor de eigenaren naar Zeist afreisden wisten zij al dat ze met twee andere cafés meedongen naar de winst in deze categorie. Uiteindelijk bleek Kaffee de Bonnefooi er met de winst vandoor gegaan te zijn. Tenslotte mocht het café de creativiteitsprijs delen met twee andere horecabedrijven. 

Doelstelling

De Awarduitreiking van de Nederlandse Horecaprijzen vond plaats in het Theater Figi te Zeist. Doelstelling van de Nederlandse Horeca Prijzen is om een podium te bieden aan uitblinkers in de horecabranche. Nog nooit eerder won een horecagelegenheid 3 awards op hetzelfde evenement.  

Wie het prijswinnende café wil bezoeken is van donderdag t/m zondag van harte welkom aan de Stoofdijk 26 te Dinteloord.

Uit de Steenbergse Courant