Afbeelding
zondag 19 november, 12:00

Kijkje nemen bij woonzorg locatie ‘Het Buitenvestehuis’

STEENBERGEN - Maandag 20 november is het voor belangstellenden mogelijk om een kijkje te nemen voor de nieuwe woonzorg locatie ‘Het Buitenhuis’ voor mensen met dementie. Dit is een kleinschalige zorginstelling die nog in aanbouw is, maar waarvan de officiële opening gepland staat in januari 2024.

Het Buitenvestehuis is onderdeel van zorgorganisatie ‘Dagelijks Leven’ die door heel Nederland dergelijke locaties heeft voor mensen met dementie. Toekomstige bewoners hebben hier straks een eigen studio en zijn verzekerd van betaalbare en persoonlijke 24-uurs zorg. “Dat gebeurt door een goed zorgteam”, zo verzekert locatiemanager Linsey Gadella.“Er zijn verpleegkundigen, verzorgenden IG en helpenden, maar ook bijvoorbeeld een kok en twee activiteitenbegeleiders die zorgen voor een zinvolle dagbesteding. Het team is bijna compleet, maar we hebben nog plaats voor helpenden en verzorgenden IG.” Gadella woont zelf in Nieuw-Vossemeer. Ze zegt blij te zijn met de toplocatie aan de rand van Steenbergen, met voorzieningen dichtbij en uitzicht in de polder. “Het huis wordt in boerderijstijl gebouwd en past mooi in de omgeving. Wij willen onze bewoners zoveel mogelijk deel uit laten maken van activiteiten in de buurt. Op deze plek gaat dat perfect lukken”.


Een kijkje nemen

Tijdens het feestelijke moment op vrijdag 20 november kunnen belangstellenden tussen 15.30 en 18.00 uur een kijkje nemen in de nieuwe woonzorglocatie aan de Waterlinie 146 in Steenbergen. “Iedereen is van harte welkom”, wil Linsey Gadella benadrukken. “We hebben uitnodigingen uitgedeeld in de buurt, maar we willen natuurlijk niemand passeren. Ik kan niet wachten om mensen alvast een kijkje te laten nemen in het huis!”
Voor meer informatie over Het Buitenvestehuis zie: www.hetbuitenvestehuis.nl of neem contact op met locatiemanager Linsey Gadella via l.gadella@dagelijks-leven.nl of 06 27 965 339.

Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant