Foto’s: Niek Perdaems ©
Foto’s: Niek Perdaems © niek perdaems
zaterdag 18 november, 14:00

Narjolijn en Boer Wes maken hofhouding Vosse-ol compleet

NIEUW-VOSSEMEER - “We staon d’r vierkant achter”, zo verklaarden ze op ‘t Vosse-ol tijdens de 11-11-viering afgelopen zaterdagavond in ‘t Wagenhuis. Het nieuwe motto voor de komende carnaval is daarmee bekend en ook het nieuwe liedje werd uit volle borst gezongen. Zeker ook door de nieuwe Narjolijn en Boer Wes, die de hofhouding compleet maakten.

“Het was een hele leuke avond, waarbij ook de jongeren in de leeftijd 12+ betrokken waren. Dat was prachtig die interesse van de jongeren,” zo typeert Giscard van Tilburg de avond. “Onze 11-11-viering werd om half negen muzikaal geopend door het ‘Vosmeers Kabaol’, met gezellige live muziek. Om elf over negen maakte Narjolijn haar opwachting. De boerendochter werd bijzonder afgeleverd tijdens een tractor-optocht over het dorp en arriveerde onder publieke belangstelling op de Hoogte. Marjolijn Oostvogels gaat tijdens de carnaval door het leven als Narjolijn”.

Een uur later - om 11 over tien - arriveerde Boer Wes (Wesley Rijk) in stijl. Als fanatiek lid van bouwclub D’Oogte verscheen hij ten tonele in een carnavalswagen. “Toen was het hele spul compleet”, vertelt Giscard van Tilburg. “Elf minuten na elf werd het nieuwe carnavalslied van Vosse-ol bekend gemaakt en meteen al gezongen. Daarna hebben we nog een paar uur heel gezellig gefeest. Daarbij zorgde Dj Christje voor de muziek. Al bij al dus een geslaagde viering”, aldus Giscard van Tilburg.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant