Afbeelding
dinsdag 3 oktober 2023, 10:00

Schrijver Bart de Wolf presenteert zijn tweede jeugdboek

STEENBERGEN – Vorig jaar rond deze tijd signeerde dierenarts en schrijver Bart de Wolf uit Lepelstraat bij Boekhandel Vermeulen zijn eerste jeugdboek, ‘Monsters en mislukte superhelden’. Op dinsdag 26 september verscheen het spannende vervolg op dit boek, dat de titel ‘Het geheim van de vulkaan’ mee heeft gekregen.

In het vervolg ontdekt Floris, hoofdpersoon uit het eerste boek, de schuilplaats van andere kinderen met superkrachten. In de vulkaan ligt echter nog een groot geheim verborgen, en om dat geheim te ontsluieren zijn sommige duistere figuren bereid om wel heel erg ver gaan.


Signeersessie tijdens Kinderboekenweek

Van woensdag 4 oktober tot en met zondag 15 oktober is het Kinderboekenweek. Ter gelegenheid van deze leesweek voor kinderen en jongeren komt Bart de Wolf opnieuw voor een signeersessie naar Boekhandel Vermeulen aan de Kaaistraat in Steenbergen. Op woensdag 4 oktober is de schrijver van 13:30 tot 16:00 uur aanwezig om zijn boek te signeren en op de foto te gaan. Wie het boek tijdens de Kinderboekenweek aanschaft, krijgt er het Kinderboekenweekgeschenk ‘Ravi en de laatste magie’ er gratis bij.

Uit de Steenbergse Courant