Het team van ‘Speelgoed voor elkaar’ hoopt dat een groot aantal inwoners uit de zes kernen hun actie willen ondersteunen.
Het team van ‘Speelgoed voor elkaar’ hoopt dat een groot aantal inwoners uit de zes kernen hun actie willen ondersteunen.
zondag 1 oktober 2023, 14:00

‘Speelgoed voor Elkaar’ wil graag elk kind een onvergetelijke Sinterkerst bezorgen

DE ZES KERNEN – ‘Speelgoed voor Elkaar’ start op maandag 2 oktober met de inzamelingsactie van nieuw of gebruikt speelgoed dat nog mooi, onbeschadigd, schoon en van deze tijd is. Voor het vierde jaar op rij hoopt ‘Speelgoed voor Elkaar’ zoveel mogelijk kinderen in de leeftijd tot en met 12 jaar blij te maken met meerdere cadeautjes gedurende de feestmaand december. Dat kan wanneer veel inwoners de actie ondersteunen.

Het inleveren van dit speelgoed kan op maandag 2 oktober tussen 10:00 en 13:00 uur en op woensdagen tussen 10:00 en 16:00 uur in het gebouwtje van ‘Speelgoed voor Elkaar’, achter de Gereformeerde Kerk aan het Zuideinde, herkenbaar aan de vlag die buiten staat.

De vrijwilligers van ‘Speelgoed voor Elkaar’ hopen dat naast genoemd speelgoed ook snoepgoed wordt gedoneerd. “U kunt speel- en/of snoepgoed kopen en dit direct in de donatieboxen doneren. Opdat wij naast speelgoed ook wat lekkers mee kunnen geven”, zo laten zij weten.


Winkelen

Inwoners die behoren tot de doelgroep kunnen na het maken van een afspraak op hun gemak komen winkelen in genoemd gebouwtje. “Mocht u denken hiervoor in aanmerking te komen en niet zijn benaderd door de gemeente, dan kan je ook aanmelden door een mail te sturen naar info@speelgoedvoorelkaar.nl of te bellen naar 06-10323919. Langs gaan in de winkel kan ook: op woensdag tussen 10.00-16.00 de deur staat open en de koffie staat klaar”, zo laat het team van Speelgoed voor Elkaar weten.

Uit de Steenbergse Courant