Foto: Een opperbeste sfeer tijdens Burendag op de Welberg.
Foto: Een opperbeste sfeer tijdens Burendag op de Welberg.
zondag 24 september 2023, 18:18

Welbergse Burendag brengt jong en oud samen

WELBERG – Ook dit jaar bleek het Foodtruckfestival een beproefd recept voor succes op de Welberg. Ontspanning voor Welberg (OVW) schat in dat er zaterdag zo’n kleine 500 bezoekers Burendag hebben gevierd op het terrein bij partycentrum de Duiventoren. Het was dan ook bepaald geen straf om in de namiddagzon te genieten van alle hapjes en drankjes die er bij de verschillende foodtrucks te verkrijgen waren.

En bij het vallen van de avond zorgden de lampjes bij de tenten en trucks voor een sfeer die uitnodigde tot bijkletsen met buren en vrienden. “Het was wederom een geslaagde editie van Burendag. We hebben veel ‘nieuwe’ gezichten gezien, ik denk dat mond-tot-mondreclame heeft geholpen”, zegt Anouschka Martens namens OVW. 

Ideaal voor het hele gezin

Het concept Foodtruckfestival bleek ideaal voor het hele gezin. Terwijl de kinderen zich uitleefden in de grote speelwagen of iets lekkers kochten bij de kraam van het Snoepwinkeltje, konden de ouders op hun gemak een keuze maken uit allerlei smakelijke gerechtjes en drankjes. Of een dansje wagen bij de DJ-wagen met vinylplaten. Ook de band Bunker uit Tilburg gaf een optreden. Alle ingrediënten samen maken dat OVW zegt: “Volgend jaar zeker weer!”

Door: Nicole van de Donk 

Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant