Afbeelding
zaterdag 27 mei 2023, 14:00

Team van Gils Autoschade wint eigennaam-toernooi

STEENBERGEN – Door in zowel de eerste als twee poulefase van het Autoschade Van Gils 7x7 toernooi alle drie de duels met winst af te sluiten bestond er geen twijfel over dat het Van Gils team de beker in ontvangst zou nemen. Zowel Kazooie94 (3-2) als de uiteindelijke nummer 2 Schatjes Proost (2-1) kwamen nog dicht in de buurt, maar moesten uiteindelijk het onderspit delven. De Gloeiwurmpjes eindigden als nummer drie.

In de 2e poulefase bij de herkansers was Verbeek Boomkwekerijen ongenaakbaar, zonder tegentreffers wisten zij Kazooie94, FC Bangerhart en FC Cambier van zich af te houden. Vanwege gebrek aan deelnemers kon het damestoernooi helaas geen doorgang vinden.

De organisatie bedankt de deelnemende teams voor hun inzet en sportiviteit, mede doordat zij een scheidsrechter leverden voor elkaars duels.
De eindstand van het toernooi is als volgt: 1. Van Gils Autoschade; 2. Schatjes Proost; 3. De Gloeiwurmpjes; 4. A-Team; 5. Verbeek Boomkwekerijen; 6. Kazooie94; 7. FC Bangerhart en 8. FC Cambier.

Uit de Steenbergse Courant