Afbeelding
donderdag 30 maart, 16:30

Avond4Daagse Steenbergen dit jaar van 30 mei t/m 2 juni

STEENBERGEN – Wandelliefhebbers kunnen van dinsdag 30 mei tot 2 juni aanstaande hun hart ophalen. Dan vindt namelijk de 56e Avond4Daagse van Steenbergen plaats. De wandeltocht, waarbij 4 dagen achter elkaar 5 kilometer te voet wordt afgelegd, wordt ook dit jaar weer met veel enthousiasme georganiseerd door Albert Heijn Achterberg. Inschrijven voor het sportieve evenement is vanaf heden mogelijk. Tickets kunnen online worden aangeschaft via www.avond4daagsesteenbergen.nl.

Het evenement – dat jaarlijks zo’n 400 deelnemers trekt – is een hele goede manier om de jeugd in beweging te brengen. “Ook dit jaar gaan we er alles aan doen om kinderen en hun ouders uit de regio op een laagdrempelige manier in beweging te brengen,” aldus Martin Achterberg namens organisator en hoofdsponsor Albert Heijn Achterberg.

Ophalen tasjes

Een ticket voor deelname kost € 5. Voor dit bedrag kan niet alleen worden deelgenomen, maar krijgen de deelnemers ook een tasje met bidon en armband. Op vertoon van de armband krijgen de wandelaars iedere avond iets lekkers en op de laatste avond een medaille. Naast de tas ontvangen deelnemers aan de Steenbergse Avond4Daagse ook een programmaboekje waarin de vier wandelroutes zijn opgenomen.

Deze tasjes kunnen op vertoon van het ticket – uitgeprint of op de smartphone - worden opgehaald op vrijdag 12 mei van 14.15 tot 17.00 uur en zaterdag 13 mei van 9 tot 12 uur bij Albert Heijn Achterberg.


Inschrijven vanaf nu mogelijk

Op www.avond4daagsesteenbergen.nl kunnen tickets t/m 11 mei besteld worden, waarna de voorinschrijving eindigt. Dinsdag 30 mei kan er bij de start op de Markt ook nog ingeschreven worden voor een bedrag van €7,50. De Avond4Daagse start op de genoemde dagen om 18.30 uur vanaf de Markt. Hier is ook elke avond de finish.

Uit de Steenbergse Courant