Afbeelding
vrijdag 17 maart 2023, 12:00

Felle maar sportieve strijd op eerste dubbeltoernooi TCS

STEENBERGEN - Afgelopen vrijdag werd voor het eerst in de geschiedenis van TCS een dubbeltoernooi gehouden. Er hadden zich hiervoor veertien leden aangemeld. De dubbels werden door loting aan elkaar gekoppeld, de sterkere spelers kregen allemaal een wat zwakkere. In een zevenkamp werd vervolgens fel gestreden om de allereerste dubbelkampioen van TCS te worden.

Ronald Minkman en Marja Knook gingen met deze eer strijken, zij verloren slechts één wedstrijd. Nummers twee werden Erik van der Wegen en Jolanda Koenraadt. Zij hadden vier wedstrijden gewonnen, evenals Dave en Liesbeth en Leon en Theo. Echter door het betere onderlinge resultaat werden zij de nummer twee.

Dave van Broekhoven en Liesbeth Voorbraak werden derde gevolgd door Leon Koenraadt en Theo van Meer. De vijfde eindpositie was voor Bas Roozenboom en Sandra Adriaansen, zes Tom van Campenhout en Miranda Bogers en zeven Christian Steijn en John Koenraadt. Al bij al was het een gezellige en sportieve avond die zeker een vervolg gaat krijgen.

Door: Jolanda Koenraadt

Uit de Steenbergse Courant