Afbeelding
zondag 20 februari 2022, 08:00

Vosse-ol heeft een nieuw jeugdgevolg

NIEUW-VOSSEMEER – “Het is nog steeds een beetje koffiedik kijken, we weten nog steeds niet zeker hoe de carnaval gaat verlopen”, zo gaf voorzitter Giscard van Tilburg van carnavalsvereniging ’t Vosse-ol daags voor de laatste coronapersconferentie aan. Het programma is dus nog niet rond, maar waar de Vosse-ollers zeker op kunnen bouwen is dat het carnavalsfeest dit jaar zo goed en kwaad als het kan gevierd gaat worden.

Afgelopen weekend werd in elk geval het nieuwe jeugdgevolg bekend gemaakt. “Dit jaar hebben we de kinderen uit groep 6 tot en met 8 en die uit de brugklas gevraagd om een filmpje van een minuut en elf seconden op te nemen. Daarin konden ze aangeven waarom ze graag in het jeugdgevolg willen zitten en waarom we op hen zouden kunnen bouwe tijdens dit bijzondere carnaval. Uit de inzendingen is een keuze gemaakt. Het prinsesje is dit jaar Elin van Treijen. De politierol gaat naar Qyara Clarijs. Joost van Schilt is het narretje en Liam Faasse het boerke”.
Dit viertal gaat samen met de grote hofhouding – Prins Peer (Peter Plasmans), Boer June (Jeroen Smits), Nar Imke (Imke Knuit) en Jan Keller (Nacho de Jong) voorop tijdens de komende carnaval. In goed overleg met gemeente Steenbergen bekijkt vereniging ’t Vosse-ol wat er dit jaar mogelijk is.

fotografie: Niek Perdaems ©

Uit de Steenbergse Courant