Afbeelding
zondag 10 oktober 2021, 07:36

SpeelGoed voor Elkaar zamelt speelgoed in

DINTELOORD – Ingrid van Bezooijen-Slings meldt dat ‘SpeelGoed voor Elkaar’ nu een stichting is geworden en dat de vrijwilligers ook dit jaar weer aan de slag gaan met het inzamelen van speelgoed voor gezinnen in de gemeente Steenbergen die het niet breed hebben. Hierdoor zijn ze financieel niet in staat om cadeautjes voor hun kind(eren) te kopen tijdens de feestdagen. Ze roept inwoners op om de speelgoed inzamelactie te steunen.

Dit kan door in goede staat verkerend gebruikt of nieuw speelgoed te doneren voor kinderen tot en met 12 jaar. Ook geldelijke donaties zijn welkom, hiervan wordt door de stichting speelgoed aangeschaft. “Belangrijk is dat het gebruikte speelgoed nog mooi, compleet én intact is”, aldus Ingrid.


Inleverdagen en tijden


Het speelgoed inzamelpunt is in het gebouwtje van ‘SpeelGoed voor Elkaar’, dat achter de Gereformeerde kerk staat aan de Zuideinde, ter hoogte van de Westerstraat in Dinteloord. Op de volgende woensdagen is het gebouwtje geopend tussen 9:00 en 16:00 uur: 6 oktober, 13 oktober, 20 oktober en 27 oktober. Vorig jaar was de inzamelactie een succes, hopelijk kan ook dit jaar op de gulle giften van inwoners uit de gehele gemeente Steenbergen worden gerekend.
Wie vragen heeft of aanvullende informatie wenst kan een mailberichtje sturen naar: info@speelgoedvoorelkaar.nl. Bellen kan ook: 06 10 323 919.

Uit de Steenbergse Courant