maandag 18 november 2013, 09:11

Teams Trafo springen van de ene prijs naar de andere

STEENBERGEN – Trafo heeft zaterdag met groot succes deelgenomen aan de regionale springwedstrijden bij turnvereniging HMS in Dinteloord. De vier deelnemende Steenbergse turnploegen kwamen elk met twee prijzen naar huis en legden maar liefst zes keer beslag op goud. Ook werden zeven promoties naar een hoger niveau bewerkstelligd.

Zodoende hebben alle Trafo-senioren nu op alle toestellen het hoogste niveau bereikt. De prestaties komen niet uit de lucht vallen.

Ook voor de zomer ging het al crescendo bij de club, met als hoogtepunt de Ahoycup. Eind oktober werd de draad van het wedstrijdspringen weer opgepakt in Oostburg, waar Trafo met 21 leden was vertegenwoordigd, die samen niet minder dan 26 prijzen in de wacht wisten te slepen, verdeeld over de categorieën jeugd C t/m senioren A.

Begin deze maand kwamen de jongere turners en turnster in actie, bij wedstrijden in Lage Zwaluwe. Daar behaalden de meisjes 6-8 jaar twee keer zilver en mochten de jongens 6-8 jaar zelfs twee keer de hoogste trede van het erepodium betreden.

Komend weekeinde kan Trafo weer in de prijzen vallen, de vereniging doet dan met twee ploegen mee aan het NK Airtumbling in Middelburg.

Uit de Steenbergse Courant