vrijdag 10 januari 2014, 17:58

Verkiezing Foto van de Maand December

Uit alle inzendingen voor de verkiezing van de Foto van de Maand December heeft de redactie weer een selectie gemaakt, maar nu is het aan u om de winnende foto te bepalen.

Geef uw keuze uiterlijk maandag 13 januari door via info@kijkopsteenbergen.nl Een mailtje met het nummer van uw favoriete foto volstaat. Reageren op de Facebookpagina van KijkopSteenbergen.nl kan ook.

Alle maandwinnaars dingen vervolgens mee naar de titel ‘Foto van het Jaar 2013’, waarmee een workshop te verdienen valt bij ARF, André Roosenburg Fotografie in Steenbergen.

Foto 1. ‘Met dit uitzicht werd ik wakker’, zo laat Clazien Renirie weten bij deze foto.

Foto 2. ‘Madurovosmeer’, een inzending van Niek Perdaems, genomen vanaf de kerktoren in Nieuw-Vossemeer, bij het herplaatsen van de haan. ‘Met filter de boven- en onderkant onscherp gemaakt, voor een Madurodam-effect’.

Foto 3. ‘Een koude, vroege dinsdagochtend in Dinteloord’, vastgelegd door Carlo Baas.

Foto 4. ‘Drie keer dit najaar stormt het in Nederland, en drie keer gaat het reclamebord plat in Symbiose/Dinteloord. We wachten tot het bord weer wordt rechtgezet, hopende dat het dan voorlopig recht blijft staan. De storm is gaan liggen en wat rest is een mooie blauwe lucht met op de achtergrond de suikerfabriek waar ik naar op weg ben’, aldus Martien van Gaans.

Foto 5. Ellis van Bezooijen ‘schoot’ deze foto op een vroege decembermorgen vanaf de Westhavendijk.

Foto 6. Een experiment met lange(re) sluitertijd en een laserpen. Het grappige is dat de muur door mijn jas heen ‘schijnt’ als een soort ghost-effect, zo luidt de uitleg van Roel Looijen bij deze foto.

Uit de Steenbergse Courant