vrijdag 11 januari 2013, 10:47

Verkiezing Foto van het Jaar 2012

STEENBERGEN - Sinds vorig jaar maart kent de Steenbergse Courant de rubriek Foto van de Maand. Nu strijden de tien maand-winnaars die er tot nu toe zijn geweest om de titel Foto van het Jaar 2012. De keuze is aan u!

Om deze verkiezing zo zuiver mogelijk te houden, staan de namen van de fotografen niet bij de foto’s vermeld. Lezers van de Steenbergse Courant en bezoekers van KijkopSteenbergen.nl bepalen wie de Foto van het Jaar heeft gemaakt. U kunt uw keuze tot en met maandag 14 januari kenbaar maken via redactie@steenbergsecourant.nl, of door een bericht achter te laten op http://www.facebook.com/KijkopSteenbergen.nl. U hoeft hierbij alleen maar de maand van uw favoriete foto aan te geven.

De winnaar ontvangt een afdruk van zijn of haar winnende foto op canvas (formaat 60x40 cm), ter waarde van 42,95 euro, beschikbaar gesteld door Hema Steenbergen. Alsmede een fotocursus ter waarde van 129 euro bij André Roosenburg Fotografie in Steenbergen én een historische kalender van de Steenbergse Courant, ter waarde van 17,95 euro.

Ook in 2013 gaat de Steenbergse Courant door met de Foto van de Maand. Inzendingen voor de Foto van de Maand Januari zijn heel deze maand welkom via voornoemd email-adres. Voorwaarden: Foto’s moeten daadwerkelijk in de maand januari zijn gemaakt, binnen de grenzen van de gemeente Steenbergen en dienen een minimale bestandsgrootte te hebben van 1Mb. De onderwerpkeuze staat u geheel en al vrij. Van zonsondergang tot natuurschoon en van kinderfeestje tot huisdier, alles mag.

De winnende maandfoto’s:

MAART

APRIL

MEI

JUNI

JULI

AUGUSTUS

SEPTEMBER

OKTOBER

NOVEMBER 

DECEMBER

Uit de Steenbergse Courant