vrijdag 4 januari 2013, 13:50

Nieuwjaarsreceptie Ondernemend Steenbergen slaat goed aan

STEENBERGEN - De gezamenlijke nieuwjaarsreceptie van ‘Ondernemend Steenbergen’, die gisteravond voor het eerst werd gehouden, is voor herhaling vatbaar. Zowel de opkomst als de sfeer stemden de organisatie én de ruim tweehonderd bezoekers tot grote tevredenheid.

Voor deze nieuwjaarsbijeenkomst, die plaatsvond in de showroom van autobedrijf Cuelenaere, bundelden Rabobank Het Markiezaat, Ondernemers Platform Steenbergen (OPS), Retail Platform Steenbergen (RPS), Zuidelijke Land- en Tuinbow Organisatie Steenbergen-Bergen op Zoom en de afdeling Groot-Steenbergen van Koninklijke Horeca Nederland hun krachten.

Directievoorzitter Silvia Bal van de Rabobank onderstreepte in haar toespraak het belang van samenwerking, zoals ook burgemeester Saskia Bolten dat woensdagavond al deed in haar nieuwjaarsrede. Mevrouw Bal vond bovendien dat het de hoogste tijd is om te stoppen met doemdenken over de economische situatie. Het thema van de avond luidde dan ook ‘Kansen’.

De eigenaren van het Bakhuys en SolarNRG waren als innovatieve ondernemers uitgenodigd om zich te presenteren en kregen een oorkonde voor de zakelijke prestaties die zij het afgelopen jaar hebben geleverd.

Vervolgens was er alle tijd en gelegenheid om elkaar het beste te wensen voor het nieuwe jaar en om te netwerken. Alle deelnemende (belangen)organisaties waren goed vertegenwoordigd en ook het college van burgemeester en wethouders was voltallig aanwezig.

Uit de Steenbergse Courant