vrijdag 28 december 2012, 09:35

Geef uw mening: doe mee aan de grote Steenbergse Courant-enquête

STEENBERGEN – Steenbergse Courant is benieuwd naar úw mening over het ‘wel en wee’ in onze gemeente. Hoe denkt u over de toekomst van Steenbergen? Voelt u zich betrokken bij het gemeentebestuur? Koopt u zoveel mogelijk bij lokale leveranciers om het winkelbestand minimaal op het huidige niveau te houden? Hoe beleeft u uw eigen woonomgeving? Geef uw mening: doe mee aan de grote Steenbergse Courant-enquête!

Op woensdag 30 januari houdt de gemeente Steenbergen een inloop-/discussieavond met als thema de ‘visie 2020’: wat moeten de komende jaren de speerpunten zijn van de gemeente om het leven, wonen, werken en ontspannen in Steenbergen e.o. (nog) aantrekkelijker te maken? Volgens Steenbergse Courant is er niemand die beter kan aangeven hoe het gesteld is met het leven en welzijn in de gemeente Steenbergen dan u als inwoner. Daarom vraagt de Steenbergse Courant uw medewerking voor de grote Steenbergse Courant-enquête. Het invullen ervan kost u naar schatting vijftien tot twintig minuten.


Hoe meer inwoners van de gemeente Steenbergen reageren, des te hoger de waarde van de uitkomsten, die Steenbergse Courant in de editie van vrijdag 1 februari zal presenteren. Hoe meer reacties, hoe groter de kans ook dat de resultaten van invloed zijn op toekomstige ontwikkelingen. U kunt de enquête anoniem invullen.

Als u de enquête liever op papier invult, vindt u de vragenlijst in de Steenbergse Courant editie van vrijdag 28 december 2012.

Hoe eerder uw reageert, hoe meer tijd wij hebben om de resultaten te verwerken, dus wacht s.v.p. niet te lang. Desalniettemin krijgt u ruimschoots de gelegenheid om mee te doen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw mening en medewerking.
 

Uit de Steenbergse Courant