zondag 12 april 2015, 16:17

Lentefair voor herhaling vatbaar

STEENBERGEN – Hoewel het weer gisteren nogal tegenzat, maar het vandaag gelukkig opklaarde en alleen de wind nog best straf was, hoorde je Christa Jansen en Eelco Sjoerdsma van camping de Oudlandse Hoeve absoluut niet klagen over de publieke belangstelling voor de eerste Lentefair die zich dit weekeinde op hun terrein aan de Moerstraatseweg voltrok.

Ondanks de wisselvallige weersomstandigheden die het nieuwe evenement met name gisteren parten speelden, wisten toen toch nog zo’n 250 mensen de weg te vinden naar de natuur- en wellnesscamping, waar ruim 25 standhouders het buitenleven in al zijn facetten tentoonspreiden.

Het aanbod varieerde van natuurlijke schoonheidsproducten en etenswaren tot uiteenlopende huis- en tuindecoraties, maar er werden ook oude ambachten gedemonstreerd en de bezoekers konden bijvoorbeeld kennis maken met de hobbyisten van Wijnmakerskring West-Brabant en de broodmixen Oud-Vossemeerse korenmolen De Jager.

Mogelijkheden tot het nuttigen van een hapje en een drankje waren eveneens aanwezig, zodat het in alle opzichten goed toeven was op de Oudlandse Hoeve, die vandaag vele honderden belangstellenden mocht verwelkomen. Nog voor het einde van de Lentefair lieten de eigenaren zich dan ook ontvallen dat de activiteit volgend jaar nagenoeg zeker een vervolg krijgt.

Uit de Steenbergse Courant