woensdag 16 december 2015, 08:45

Wensbomen Lions Club weer opgetuigd

STEENBERGEN – Onder het motto ‘Doe een wens voor ’n ander’ heeft de Lionsclub Steenbergen  haar inmiddels traditionele wensbomen weer opgetuigd. Voor het eerst is er ook een Lions-wensboom te vinden in de hal van het gemeentehuis.

Nieuw is ook de wensboom bij de ijsbaan op de Markt in Steenbergen; een gelegenheid die zich immers nooit eerder voordeed. Komende zondag staat er tevens een wensboom op de Kerstmarkt in de Gummaruskerk.

De vertrouwde plaatsen waar de wensbomen staan zijn de bibliotheken in Steenbergen, Kruisland, Dinteloord en Nieuw-Vossemeer. Tot en met begin volgend jaar kan iedereen een wens achterlaten in één van de wensbomen, met als voorwaarde dat deze wens bestemd moet zijn voor iemand anders die het uit sociaal perspectief echt nodig heeft, of een niet-commerciële organisatie die voor het beoogde doel ook geen subsidie krijgt.

Bij de wensbomen liggen formulieren om in te vullen en deels achter te laten in de boom en deels in een ‘collectebus’ die erbij staat. Op die manier wordt de privacy gewaarborgd van zowel de aanvragers als de personen of organisaties waarvoor de wensen worden ingediend. Nadere informatie is desgewenst verkrijgbaar bij de wensboomcoördinator van de Lionsclub Steenbergen via steenbergen@lions.nl

Uit de Steenbergse Courant