Afbeelding
maandag 28 maart 2016, 00:00

Welbergse kinderen trotseren ‘Code Geel’

WELBERG – Vooraf had het meteorologisch instituut een ‘Code Geel’ aan deze Tweede Paasdag gehangen. Reden voor de stichting Ontspanning Voor Welberg om de buitenactiviteiten naar binnen te verplaatsen, Achteraf bezien hielden de weergoden zich rustig maar het is beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald. En bovendien; het mocht de pret bij gemeenschapshuis De Vaert niet drukken.

Het aantal kinderen dat deelnam aan het Paasontbijt was wel wat minder dan de vorige editie. Vermoedelijk speelden ook hier de weersvoorspellingen een belangrijke rol. De kinderen die er waren lieten zich de verse broodjes echter prima smaken en waren na afloop van de stevige brunch helemaal klaar voor een middag vol leuke spelletjes. Die werden afgewerkt in het gemeenschapshuis en bij de John F. Kennedyclub. Als extra verrassing was er een optreden van de jeugdige goochelaar Sieb-o-tastic die de kinderen (en hun ouders) verblufte met zijn magische kunsten.

Gelukkig liet het weer het traditionele eierzoeken op het sportveld gewoon toe. Voor alle kinderen was er een genummerd ei waarop een prijsje zou kunnen vallen. De echte geluksvogel was Isis Willegers die tussen de graspollen het gouden ei ontwaarde.

De middag werd besloten met een gegarandeerd succes: bingo!

Foto’s: Dasja Abresch©KijkopSteenbergen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant