Afbeelding
vrijdag 17 juni 2016, 08:00

Smaakvolle en ‘lucratieve’ haringparty Kiwanis

DINTELOORD – Met smaak genoten ruim tweehonderd gasten gisteravond van verse Hollandse Nieuwe tijdens de traditionele Haringparty van serviceclub Kiwanis Steenbergen e.o., die maar liefst 5163,- euro opbracht voor de Stichting Dinteloord in Beweging.

Plaats van handeling van het jaarlijkse netwerkevent van de 25-jarige serviceclub was dit keer hotel-restaurant Thuis! in Dinteloord, waar naast de ‘maatjes’ ook voor heerlijke tapas en een barbecue was gezorgd. De bezoekers lieten zich al dat lekkers uitstekend smaken en droegen door een kaartje voor de Haringparty te kopen dus een niet gering steentje bij aan het goede doel.

Stichting Dinteloord in Beweging zet zich voornamelijk in om kinderen aan het sporten te krijgen en ouders hierbij financieel te ondersteunen, als zij zelf onvoldoende middelen hebben om het abonnementsgeld van een sportclub of de benodigde sportkleding te kunnen betalen.

Ook maakt de organisatie hiervoor rechtstreeks afspraken met lokale sportverenigingen. ,,Ons einddoel is om ook kinderen van minder bedeelde ouders volwaardig mee te laten doen met hun leeftijdgenootjes,’’ aldus voorzitter Roel Timmers van Dinteloord in Beweging, die een cheque met het voornoemde bedrag in ontvangst mocht nemen uit handen van Kiwani Henk Dubbeld, die zowel de grote belangstelling als de opbrengst als zeer positief bestempelde.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant