Afbeelding
zondag 10 juli 2016, 09:55

Volharding maakt er een muzikale sportzomer van

STEENBERGEN – Het startschot van het zomerconcert van muziekvereniging Volharding uit Steenbergen klonk gisteren iets na tweeën op het parkeerterrein achter de Rabobank. Iedereen stond in de startblokken om zijn of haar muzikaliteit te laten horen aan de talrijke supporters van het evenement.

Het zomerconcert stond in het teken van de vele sporten die mondiaal gehouden worden deze zomer. Niet voor niets waren de eerste woorden ‘Klaar voor de start….af’ voordat de

De Muzieketiers het spits afbeten en zo luidde ook het thema voor alle optredens van de verschillende muziekgroepen en orkesten.

Tussendoor werden ook de Stappen-diploma’s uitgereikt aan de leerlingen die hiervoor examen hadden gedaan en verder konden de kinderen zich vermalen met spelletjes zoals blikgooien, koekhappen, sjoelen en spijker-slaan, terwijl de ouders zich verschansten op het zonovergoten terras.

De enige ‘wanklank’ betrof een steunpilaar van de tent die los kwam, maar dat gebeurde gelukkig zonder ernstige ongelukken, al moest een moeder wel met een teenblessure even langs de dokter. Nadat de Volharding-jeugd zich gistermiddag van z’n beste kant had laten horen, was het ’s avonds de beurt aan de volwassen leden, die eveneens lieten horen al lang en breed klaar te zijn voor de start van deze sportieve zomer.

Foto’s Mark Koenraadt©KijkopSteenbergen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant