dinsdag 20 september 2016, 08:00

Uitgifte kaarten voor Chapeau! van start

STEENBERGEN – Op woensdag 21 september gaat de uitgifte van start van de toegangskaarten voor Chapeau!, het grootse publieksgala dat de gemeente Steenbergen op vrijdag 4 november organiseert. De gratis toegangsbewijzen voor het evenement, dat plaatsvindt in de Gummaruskerk, kunnen per mail of telefonisch worden gereserveerd.

Chapeau! wordt een feest van trots, (h)erkenning en verbinding: een mooie avond om al het goede en moois dat onze gemeenschap te bieden heeft, samen te brengen én in de schijnwerpers te zetten.

Maar óók om – vanuit de samenleving – waardering te laten blijken aan meerdere personen en organisaties uit alle kernen, die zich op welke manier dan ook inzetten voor de lokale gemeenschap, een bijzondere prestatie hebben geleverd, en/of Steenbergen positief op de kaart zetten.

Alle inwoners van de gemeente Steenbergen zijn op 4 november van harte welkom, om hiervan getuige te zijn en elkaar te ontmoeten. In de Gummaruskerk is ruimte voor 750 belangstellenden. Er wordt geen entree geheven, maar het is wel noodzakelijk dat men van tevoren kaarten reserveert.

Per persoon kunnen maximaal 10 kaarten worden besteld, waarbij voor elke kaart de naam van de bezoeker moet worden doorgegeven. Reserveren is vanaf morgen mogelijk door te bellen naar 140167 of een mailtje te sturen naar chapeau@gemeente-steenbergen.nl

Ondertussen zijn de voorbereidingen t.b.v. het programma van de avond in volle gang. De ambassadeurs uit alle kernen zijn bezig de vele nominaties voor de ‘complimenten’ te beoordelen en daaruit een selectie te maken.

Met o.a. koren, muziekverenigingen, toneelclubs wordt aan de invulling van de avond gewerkt. ‘Het belooft een spetterend geheel te worden’, aldus de gemeente. ‘De dresscode is niet voor niets feestelijk’.

Uit de Steenbergse Courant