Afbeelding
zaterdag 29 april 2017, 09:00

De Suijkerpot Lifestyle viert 15 jarig bestaan

STEENBERGEN - Dinsdag 2 mei bestaat De Suijkerpot lifestyle gevestigd op Kaaistraat 22 in Steenbergen alweer 15 jaar. Dit is voor eigenaresse Andrea Suijkerbuijk reden voor een feestje. Zij opende op 2 mei 2002 haar winkel in Steenbergen.

In de beginjaren bestond het assortiment uit meubelen, kleinmeubelen en woonaccessoires. In de loop der jaren is dit uitgebreid met damesmode, sieraden, tassen shawls en diverse andere modeaccessoires. Dit is zo gegroeid om nog een grotere doelgroep te bedienen onder het motto ‘voor elk wat wils’.

Evenementen

Inmiddels is De Suijkerpot ook buiten Steenbergen bekend. Het Suijkerpot-team is namelijk regelmatig op verschillende evenementen aanwezig. Bepaalde evenementen worden zelfs door de Suijkerpot georganiseerd. Goede voorbeelden zijn het zomerfashionevent bij restaurant de Hemel in Bergen op Zoom en afgelopen oktober het Herfstevent bij eterij de Wallevis waar 120 dames aanwezig waren. 

Uitgebreide collectie

“Mijn werk is heel divers en elke dag ga ik met veel plezier naar mijn winkel”, vertelt een enthousiaste Andrea. Ze geeft graag een toelichting op de diverse merken die momenteel in haar winkel  op woongebied verkrijgbaar zijn. “We hebben een zeer uitgebreide collectie PTMD, Riverdale , Bunzlau Castle servies, Bocx Interiors, light en living lampen en op het gebied van damesmode en modeaccessoires voeren we merken als Supertrash, By Bar Amsterdam, Jacky Luxury , By Lou Lou portemonnees en tassen, Melano sieraden, Lott Gioielli oorbellen, ixxxi ringen , Zag en My jewellery byjoux. Een zeer gevarieerd assortiment, dat gewaardeerd wordt door onze klanten”.

Aantrekkelijke actie

Voor die klanten heeft Suijkerpot vanwege het 15 jarig bestaan een aantrekkelijke actie die loopt van dinsdag 2 mei t/m zaterdag 6 mei. “Voor elk jaar een procent korting, dus 15% korting op ons gehele assortiment. Op dinsdag 2 mei – de exacte jubileum dag –  hebben we een extra koopavond tot half 10. Deze avond is ook Debbie de Brie van Metlievde aanwezig. Zij is deskundige op gebied van mode en geeft onze bezoekers tips en tricks op dit gebied. We hopen veel van onze klanten te mogen verwelkomen”.

Uit de Steenbergse Courant