donderdag 13 juli 2017, 09:00

Dennis Melief derde meest gewaardeerde fysiotherapeut van Nederland

STEENBERGEN – Tijdens een bijeenkomst in Amsterdam zijn de zogeheten Opiness Klant Awards 2017 winnaars bekend gemaakt. Onder hen ook de Steenbergse fysiotherapeut Dennis Melief. Hij scoorde een 9.7 waardering gebaseerd op 99 reviews. Daarmee werd Melief de derde meest gewaardeerde fysiotherapeut van ons land.

De verkiezing is een initiatief van onderzoeksbureau Qualiview en het reviewplatform Opiness. Jaarlijks benadert Qualiview meer dan een miljoen patiënten voor klantervaringsonderzoek. Dit gebeurt aan de hand van gevalideerde vragenlijsten. Op basis hiervan wordt bepaald welke praktijk en zorgverlener het meest wordt gewaardeerd. Deze ontvangt dan een klantaward.

Daarnaast worden reviews verzameld. Deze worden geanalyseerd door Opiness. Hieruit blijkt dat naast het daadwerkelijk verhelpen van de klachten, oprechte belangstelling en een goed luisterend oor voor een hoge waardering zorgt. Dennis Melief werd geroemd om zijn vakkennis, zijn toewijding, zijn inlevingsvermogen en zijn begrip.

Uit de Steenbergse Courant