Afbeelding
dinsdag 25 juli 2017, 18:25

Jumbo Steenbergen gesloten voor bestrijding muizenoverlast

STEENBERGEN – Sinds halverwege de middag is de Jumbo Supermarkt Steenbergen aan het Floraplein onverwacht gesloten. Volgens een briefje bij de deur zou het gaan om een technische storing. Het hoofdkantoor van Jumbo in Veghel bevestigt desgevraagd dat het gaat om de bestrijding van overlast veroorzaakt door muizen.

“Jumbo heeft de kwaliteit van haar winkels hoog in het vaandel staan,” aldus Claire Trugg van de afdeling Corporate Communicatie van Jumbo. “Dat geldt vanzelfsprekend ook voor Jumbo Steenbergen. Helaas hebben we in deze winkel sinds kort overlast van muizen.”

Al eerder werden maatregelen genomen om de overlast tegen te gaan zoals het zetten van vallen. “Deze bleken helaas niet afdoende,” aldus het hoofdkantoor. “We vinden dit bijzonder vervelend. De winkel is nu gesloten om doeltreffende maatregelen te nemen, zoals het volledig reinigen van de winkel en het dichten van kieren en gaten. Hiervoor worden professionals ingehuurd. Pas als de winkel volledig in orde is, gaat deze weer open. Het is nog te vroeg om hier verder mededelingen over te doen.”

Momenteel zijn medewerkers van het bedrijf druk doende met het leeghalen van de supermarkt.

Tekst: Dasja Abresch©KijkopSteenbergen

Uit de Steenbergse Courant