maandag 23 oktober 2017, 11:00

Becarbo draagt het stokje over aan Heijmans

STEENBERGEN - Na bijna 25 jaar onderhoud, reparatie en verkoop stopt Becarbo  Recreatie BV  per 1 november a.s.  Maar de altijd vriendelijke service en vakkennis van deze caravanspecialist gaan niet verloren.

“Het was nu tijd om er een punt achter te zetten”, zo stelt Karel Bol.  “Het ontbrak zeker niet aan een vaste en trouwe klantenkring, maar de leeftijd ging zoetjesaan meetellen. Zowel  John, vanaf het eerste uur medecompagnon  en  tevens  al  50 jaar lang beste vriend waren al voorzichtig aan het afbouwen.  Het recentelijk  overlijden van John bespoedigde dit  besluit alleen maar”.

Karel Bol blikt desondanks terug op een mooie tijd in Steenbergen en is verheugd de caravanzaken nu in handen te leggen van Auto- en caravanschadebedrijf Heijmans.  In zeer goede verstandhouding, want de expertise van Karel zal door zijn aanwezigheid in het nieuwe bedrijf nog een tijdje kunnen worden benut. 

Perfecte overgang

De directie In de persoon van Arjan Heijmans vindt deze overgang perfect:  “Als betrekkelijk nieuwkomer op deze concurrerende markt komt de ervaring en vakkennis van Becarbo  uitstekend van pas en is Karel Bol voor ons natuurlijk een ideale leermeester en adviseur”. 

Deze laatste gunt Heijmans deze overname van harte. En voor met name Steenbergse caravanbezitters en kampeerliefhebbers in de directe omgeving een geruststelling:  caravanshop, verkooppunt  en onderhoudscentrum blijven lekker vertrouwd dicht bij de deur.  Inclusief de inmiddels succesvolle  jaarlijks terugkerende caravanbeurs in het voorjaar. Wel zo gemakkelijk!  Beide heren kunnen dit uiteraard volledig beamen. 

Uit de Steenbergse Courant