dinsdag 7 november 2017, 10:00

Maxima geland op de Steenbergse Markt

STEENBERGEN – Liefhebbers van super malse Argentijnse Ossenhaas, T-bone, lendebiefstuk, ribeye of entrecote kunnen vanaf heden terecht bij Maxima, het nieuwe Argentijnse Mix Grill en Steakhouse op de Steenbergse Markt. Dit restaurant is in de plaats gekomen van de voormalige lunchroom De Huyskamer.

Het nieuwe restaurant wordt bemand door de 52 jarige Jaswant Singh. Hij is naast de chef kok ook gastheer en barman en zorgt persoonlijk voor de bediening. “Ik ben in India geboren, maar heb een 15-jarige ervaring opgedaan in een Argentijns restaurant in Oosterhout. Jarenlang heb ik gespaard om mijn eigen restaurant te kunnen beginnen. Hier in Steenbergen zag ik mijn kans schoon. In mijn keuken maak ik gebruik van een echte houtskool grill. Dat is uniek in een straal van 20 kilometer rond Steenbergen”.

‘Topproduct’

Jaswant Singh belooft zijn gasten een top product. “Ik gebruik puur Argentijns vlees. Doordat de runderen daar vrij van het speciale Argentijnse gras kunnen eten staan ze garant voor een uitstekende kwaliteit vlees. Mijn specialiteit is de ossenhaas, maar ook de ribeye, de entrecote, de lendebiefstuk en de Tbone die ik klaarmaak zijn super lekker. Ik heb een speciale bereidingswijze en dat proeven mijn klanten”, zo prijst de restauranthouder zijn kwaliteiten aan.

Overigens komen ook visliefhebbers aan hun trekken door de reuzegamba’s en de zalm op de menukaart. “Mijn restaurant is klein en intiem. Er zijn 30 zitplaatsen. Voor mijn gasten serveer ik 4 soorten 3 gangen keuzemenu’s, die heel betaalbaar zijn. Ik ben alle dagen geopend, van 16:30 uur tot 24:00 uur. De keuken is geopend tot 21:00 uur”, vertelt Singh. Hij is ook in Steenbergen komen wonen, boven het restaurant aan de Markt 8.

Uit de Steenbergse Courant