zondag 14 januari 2018, 15:00

‘Koek en Snoepie’ bij KBO Steenbergen

STEENBERGEN - Onder de titel ‘Koek en Snoepie’ organiseert de KBO afdeling Steenbergen op maandag 15 januari een nostalgische middag. Men gaat helemaal terug naar de jaren 1940-1960. Ouderwetse afbeeldingen en reclames over ‘Koek en Snoepie’-lekkernijen komen voorbij. Oudhollands snoep wordt getoond en gaan vergezeld van een mondelinge beschrijving. Ook mogen de bezoekers proeven van de snoepjes die worden behandeld.

Tijdens het naar binnen werken van die versnaperingen wordt een toepasselijk muziekje gedraaid. En tot slot vertrekken de belangstellenden met een zakje van die lekkernijen. “Vertel het dus niet aan uw (klein)kinderen, anders wordt het die maandagavond nog druk thuis. Aangeraden wordt ook om uw gebit niet te vergeten en dat bij thuiskomst grondig te reinigen”, aldus de organisatie.

Deze lekkere bijeenkomst op maandag 15 januari vindt plaats in ’t Cromwiel, aanvang 13.30 uur. Om de kosten de dekken wordt aan de leden van de KBO afd. Steenbergen een bijdrage van 4 euro gevraagd, niet-leden betalen 7 euro. En bij binnenkomst krijgen de bezoekers een kopje koffie aangeboden.

door Paul Kil 

Uit de Steenbergse Courant