woensdag 14 februari 2018, 06:00

JUMBO-klanten schenken thermische dekens aan vluchtelingenkinderen

STEENBERGEN - Afgelopen dinsdagmiddag heeft Will Goderie, namens Unicef West-Brabant & Tholen uit handen van Marcel Schoone van Jumbo Steenbergen een cheque van 474,25 euro in ontvangst mogen nemen. Dit was de opbrengst van de ingeleverde flessen die de Jumbo-klanten afgelopen 2 maanden middels statiegeldbonnen hebben gedoneerd aan Unicef.

De inzamelingsactie sluit aan bij de landelijke Unicef actie om zoveel mogelijk dekens te doneren aan de vluchtelingenkinderen. “Een deken is meer dan een stuk textiel om je warm te houden. Een deken is een levensredder, een teken van hoop en geborgenheid. In landen als Syrië, Libanon en Irak zijn duizenden dekens nodig om tijdens de winter te overleven. En daar hebben de Steenbergse Jumbo-klanten hun steentje aan bijgedragen. Door hun gift kunnen 95 thermische dekens worden aangeschaft”, zo laat Will Goderie weten. Namens UNICEF en de kinderen zegt hij hartelijk dank.

Voor meer info over deze actie zie www.unicef.nl/doneren/doneer-meer-dan-een-deken.

Foto: Filiaalleider Marcel Schoone van Jumbo Steenbergen (rechts op de foto) overhandigt de cheque aan Will Goderie (voorzitter Unicef regio West-Brabant en Tholen).

Uit de Steenbergse Courant