woensdag 14 maart 2018, 14:03

Expositie fotoclub Brabantse Wal

STEENBERGEN - Zaterdag 24 en zondag 25 maart 2018 houdt fotoclub Brabantse Wal haar jaarlijkse expositie. Da gebeurt in basisschool Maria Regina. Wethouder Van Geel zal de expo zaterdag 24 maart om 14.00 uur officieel openen.

In totaal worden 100 foto’s tentoongesteld en stellen de deelnemende fotografen zich middels een selfie aan de bezoekers voor. Vast onderdeel op de expositie is de rode draad en ook dit jaar is er weer een mini-expositie van foto’s van de leerlingen uit groep 8 van de Maria Regina basisschool.

Om de bezoekers te laten zien, waar de club zich zoal mee bezig houdt is er een Audio Visuele presentatie worden gegeven met o.a. foto’s die gemaakt zijn tijdens uitstapjes en van opdrachten in het afgelopen jaar. Tevens wordt een mini workshop druppelfotografie gegeven.

Drie vakfotografen – Herman de Pagter, André Roosenburg en Arend van den Heuvel – zullen voorafgaand aan de opening een jurering doen. Bezoekers kunnen (onder het genot van een gratis kopje koffie/thee/fris) stemmen op de foto’s van zowel de fotoclub als van de mini-expositie.

Zondag 25 maart, rond 17.30 uur worden de winnaars van de publieks- en van de vakjury-prijs bekend gemaakt. De winnende foto van de mini-expositie wordt op een latere datum op de Maria Reginaschool bekend.

Openingstijden van de expositie zijn op zaterdag 24 maart van 14.00 tot 18.00 uur en op zondag 25 maart van 12.00 tot 18.00 uur. De toegang is gratis.

Uit de Steenbergse Courant