zondag 25 maart 2018, 13:00

Sponsorcommissie vv Steenbergen dik tevreden over sponsoravond

De sponsorcommissie van vv Steenbergen zegt terug te kijken op een geslaagde sponsoravond. Deze werd afgelopen vrijdag 16 maart in de kantine op het sportpark gehouden en stond in het teken van het opknappen van de Pi-Air tribune op het hoofdveld.

Niet voor niets waren de organisatoren daarom blij met de komst van gastspreker Pierre van Hooijdonk. Naast de vele aanwezige sponsors (50 personen) waren ook een aantal bouwers van de tribune in 1990 aanwezig en ook vrijwilligers van het huidig onderhoudsteam. Hierbij werd er een spreekwoordelijke verbinding gelegd tussen oud en nieuw en werd met behulp van oude krantenknipsels en de vertoning van beeldmateriaal met veel genoegen teruggekeken op de bouw van de tribune.

Gastspreker Van Hooijdonk zwengelde met de aanwezige gasten een discussie aan over huidige stand van zaken binnen de Nederlandse Eredivisie en uiteraard kwam ook het Nederlands elftal aan bod. Daarna werd er in de quiz Petje op, Petje af, via soms lastige vragen teruggekeken op de glansrijke carrière van Pierre van Hooijdonk. Vervolgens was het gezellig napraten geblazen onder het genot van een hapje en een drankje en tenslotte ging iedereen met een tevreden gevoel naar huis met de dank van de organisatie.

Uit de Steenbergse Courant