dinsdag 17 april 2018, 09:00

Kledinginzameling voor Stichting Karnaval Steenbergen

STEENBERGEN – Onder het motto “Ouwe bulle vor nuuwe spulle” start Stichting Karnaval Steenbergen met het inzamelen van kleding om met de uiteindelijke opbrengst  weer tal van karnavals activiteiten in Strienestad te kunnen organiseren. Het lijkt nog ver weg maar de medewerkers van de SKS zijn namelijk al weer bezig met de organisatie van karnaval 2019.

Wie de stichting wil steunen met kleding en aanverwante artikelen –  kleding, schoenen, beddengoed, handdoeken en theedoeken –  kan deze in plastic zakken inleveren bij de Pineut, aan de Mosquitostraat 5 (industrieterrein).

Dit kan op de volgende data:
Dinsdag 17 en 24 april tussen 18.30 en 19.30 uur en op zaterdag 21 en 28 april tussen 10.00 en 12.00 uur. De koffie staat voor de aanleveraars klaar.
Vrijdag 27 april maakt de SKS na afloop van de vrijmarkt op Koningsdag een rondje over deze markt om textiel dat overblijft in te zamelen.

Wie niet zelf in de gelegenheid is om naar de Pineut te komen wordt gevraagd om een mailberichtje te sturen naar secretariaat@sks-steenbergen.nl. In overleg wordt naar een passende oplossing gezocht.

Uit de Steenbergse Courant