dinsdag 19 juni 2018, 11:30

‘Vakantie voorpret concert’ van Semper Crescendo

NIEUW-VOSSEMEER – Zondag 24 juni zorgt harmonie Semper Crescendo voor plezierige vakantiesferen tijdens het speciale ‘Vakantie Voorpret Concert’ dat op het plein bij de Vossemeren wordt gegeven. Aanvang van de voorpret is om 14:00 uur.

De speciale concertcommissie wordt gevormd door de Semperleden Steffie, Cees, Nadia, Sabine en Annika. Zij bereiden een aantrekkelijk programma voor en zullen met de hulp van vrijwilligers zondagochtend 24 juni het plein in zomerse sferen is gebracht, start de voorpret om 14:00 uur met een optreden van de ‘Semper Kids’. Het repertoire dat de kids brengen onder leiding van Marianne van Tilburg is gelijk aan dat tijdens het optreden in de Efteling is gebracht.

Jubilarissen

Na de Kids worden de jubilarissen van Semper Crescendo – 30, 40 of 50 jaar lid – inhet zonnetje gezet. En dat gebeurt ook met alle Semper Kids die zijn geslaagd voor hun stap 1 of 2 of het A-, B- of C-examen. 
Het Voorpret Concert wordt afgesloten met een optreden van de harmonie. Deze staat tijdelijk onder leiding van een oude bekende: dirigent Wendy Bellens. (Semper is druk doende met de procedure voor de nieuwe dirigent, die na de zomervakantie de muzikale leiding van de harmonie krijgt). 
Op de lessenaar liggen dan muziekstukken James Bond, Doe Maar-medley, Soldaat van Oranje, de musical en Sofia en Despacito. 
Semper Crescendo hoopt dat vele belangstellenden hun weg naar het Vossemerenplein zullen vinden en gaan genieten van volop vakantievoorpret.

Uit de Steenbergse Courant