woensdag 4 juli 2018, 11:00

Bibliotheek Dinteloord verhuist naar basisschool de Regenboog

DINTELOORD - Bibliotheek ‘Het Markiezaat’ verhuist haar dienstverlening voor volwassenen van de locatie in het dorpshuis aan de Westvoorstraat in Dinteloord naar basisschool de Regenboog. De bied in het dorpshuis is inmiddels gesloten. Vanaf 21 augustus kunnen leden van de bibliotheek drie dagen per week terecht bij de nieuwe locatie aan de Burgemeester Meester H. Popstraat 2.

Behalve de normale keuze uit een actuele collectie boeken en tijdschriften, kunnen leden hier ook hun reserveringen ophalen en de krant lezen. De collectie van de bieb is gericht op volwassenen, en kinderen tot 4 jaar. In samenwerking met lokale bestaande en nieuwe partners zal de Bibliotheek het Markiezaat ook aansprekende activiteiten organiseren op het gebied van (voor)lezen, digitale vaardigheden en de actualiteit.
In voorbereiding op de verhuizing naar de Regenboog sloot de huidige locatie in het dorpshuis op 22 juni. Op dinsdag 21 augustus zijn bezoekers vanaf 13.00 uur weer van harte welkom.
Tijdens de vakantieperiode zijn de andere vestigingen van de bibliotheek het Markiezaat wel geopend. De actuele openingstijden en de openingstijden tijdens de zomervakantie zijn te vinden op website: www.markiezaatsbibliotheken.nl.

Uit de Steenbergse Courant