Afbeelding
donderdag 4 oktober 2018, 15:00

BSO spooktocht viert eerste lustrum

STEENBERGEN – Dit jaar organiseert Niels Ridderhof voor de vijfde maal op rij de Spooktocht van de Gummarus BSO (Zo Kinderopvang). Dat betekent een lustrum-editie en daarom wordt de opzet dit jaar groter. Alle bovenbouw leerlingen van de Steenbergse basisscholen worden uitgenodigd om mee te griezelen. De tocht gaat door onder andere het stadspark en het trimbosje aan de Krommeweg. Er werkt een vijftigtal vrijwilligers aan deze tocht mee.

Het wordt een pittige tocht en het zal echt griezelen geblazen zijn. “De kleintjes en liefhebbers van blije lampionnenoptochten kunnen beter thuisblijven. Voor hen wordt de spooktocht veel te eng”, zo laat Niels Ridderhof weten. In de tochten van vorige jaren kwamen kettingzaagzombies, vuurspuwende draken, killer-commando’s en allerlei andere monsters voorbij en de verwachting is dat deze ook dit jaar zeker niet zullen ontbreken.De spooktocht wordt op vrijdagavond 26 oktober gehouden. De deelnemers starten in groepen en elke groep loopt het spookcircuit in ongeveer een uur. Rond de klok van 21:30 uur wordt de laatste groep terugverwacht.Opgave voor de tocht is noodzakelijk. Dit kan via het mailadres: bsospooktocht2018@hotmail.com

Na afloop zullen de monsters, spoken en andere demonen nog gezellig bijeenkomen in ’t Cromwiel. De verwachting is dat de glazen dan ongetwijfeld gevuld zullen zijn met bloed en dat de cola en sinasflessen dicht kunnen blijven.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant