Afbeelding
zondag 21 oktober 2018, 12:15

Gezellige drukte tijdens groot Trafo gymfeest

STEENBERGEN – Het was dè kans om eens flink te kunnen ‘Apenkooien’. Turn- en Dansvereniging Trafo had de sporthal en kleine zaal van ’t Cromwiel afgelopen zaterdag omgetoverd tot een waar sportparadijs, waar de deelnemertjes zich volledig konden uitleven in tal van turn- en gymnastiekonderdelen. Ook kon er worden deelnomen aan een dansinstructie.

“Onze opzet is om de jeugd op een leuke manier kennis te laten maken met Trafo. Daarvoor hebben we de sporthal omgebouwd en kunnen de jongeren onder de begeleiding van een twintigtal vrijwilligers gymnastieken op deels turnonderdelen, maar bijvoorbeeld ook op de lange mat waarvan een kruipgang is gemaakt of op de ‘Krokodil’, een leuk springkussen. Op vaste tijden klinkt een fluitsignaal en dan wordt van onderdeel gewisseld”, vertelt Linda Smulders. “De organisatie is grotendeels geleid door Vera Brooijmans met de hulp van Eva Veraart en Nova Hensen”.  

In de kleine zaal kregen de deelnemers een dansinstructie, een konden ze voor de grote spiegel de eigen resultaten volgen. Voor het Trafo Gymfeest was goede belangstelling, maar liefst 103 kinderen meldden zich aan.

Breed programma

Turn- en dansvereniging Trafo heeft voor diverse interesses een lesaanbod. Bij het turnen is er een lesgroep voor kleuters, voor recreatief turnen, selectie turnen en jongens turnen. Bij het groepsspringen is er onderscheid tussen recreanten en selectie en daarnaast wordt jazzdans gegeven en kan worden deelnomen aan een herenfitprogramma en dames conditiegym. Informatie hierover is te vinden op de website van Trafo: www.trafosteenbergen.nl.

tekst en foto’s: Peter Vermeulen ©Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant