Afbeelding
zondag 17 februari 2019, 16:00

Cursisten Kunst Centrum Steenbergen exposeren via ‘kijkdoosformule’

STEENBERGEN – Cursisten van Kunst Centrum Steenbergen werken tijdens hun lessen met thema’s. Dit jaar werd gekozen voor het realiseren van schilderwerken onder het thema ‘Bouwen of Bouwsels’. Sandra Houtepen-Strong van het Kunstforum wijst met plezier op hun kijkdoos-expositie in de leegstaande winkelruimte van Bouwbedrijf Verkaart – de voormalige winkel van de Blauwe Zaal – aan de Blauwstraat 26.

Hier tonen de cursisten hun werk dat is gemaakt via verschillende technieken waaronder acryl, olieverf en aquarelverf. Maar ook tekentechnieken zoals potlood, kleurpotlood en pastelkrijt. Zowel op doek als via mixed media. Dit alles gemaakt tijdens de cursus tekenen en schilderen die Marianne van der Meer in het Cromwiel geeft. (zie: www.kcsteenbergen.nl). Wie langs het genoemde pand wandelt ziet de creaties geëxposeerd.
Kunstenaars die overigens ook graag eens hun werk willen exposeren via de kijkdoosformule kunnen dit aangeven via kunstforum@steenbergen.nu. En pandeigenaren die etalages van hun pand beschikbaar willen stellen voor deze expositievorm, worden uitgenodigd dit eveneens te laten weten.

Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant