Afbeelding
woensdag 28 augustus 2019, 10:00

Aanmelden mogelijk voor het Steenbergs Golfkampioenschap 2019

STEENBERGEN – Voor de 18e maal op rij wordt het Steenbergs Golfkampioenschap georganiseerd. Ook dit jaar gebeurt dat op de 18-holes golfbaan Grevelingenhout in Bruinisse. Het kampioenschap wordt op vrijdag 27 september gespeeld. Inschrijven is nu mogelijk.

Het kampioenschap is opengesteld voor golfers uit de gehele gemeente Steenbergen en voor hen die roots hebben in deze gemeente. Alle golfers dienen te beschikken over een geldige handicapregistratie.De wedstrijden starten in een shotgun-vorm, wat betekent dat alle deelnemers worden verdeeld over de holes. Hierdoor kunnen alle spelers rond dezelfde tijd hun laatste hole hebben gespeeld.

Prijsuitreiking

Na afloop van de wedstrijd wordt genoten van een drankje op het terras of in de brasserie van de golfbaan. De prijsuitreiking is zoals gebruikelijk bij Brasserie Puur in Steenbergen. Hier kan tevens worden deelgenomen aan het buffet.

Aanmelden

De organisatie is in handen van ‘Stichting Steenbergse Golfkampioenschappen’. Deze wordt gevormd door Hans Paro, Hans Heeren en Wim Spinhoven. Aanmelden voor deelname kan via de site: steenbergsegolfkampioenschappen.nl. Hier is ook meer informatie te vinden.

Foto: Hole 18 van de golfbaan Grevelingenhout in Bruinisse, waar het Steenbergs golfkampioenschap wordt gespeeld.

Uit de Steenbergse Courant