Afbeelding
dinsdag 15 oktober 2019, 13:00

Visio Vireo Tuinen start een nieuw hoofdstuk

Steenbergen - John Bijlsma, eigenaar van hoveniersbedrijf en ontwerpbureau Visio Vireo Tuinen uit Steenbergen, start een nieuw hoofdstuk met zijn bedrijf. ‘We steken opnieuw onze nek uit door ons aan te sluiten bij de coöperatie Dutch Quality Gardens. Binnen dit initiatief is er alleen ruimte voor de beste hoveniers van Nederland. Samen met tien andere hoveniers verenigen we ons zodat we elkaar kunnen versterken’.

Kwaliteit

De coöperatie bewaakt de kwaliteit van de aangesloten hoveniers. ‘Hierdoor weet je als klant dat je in zee gaat met een betrouwbare en deskundige partij. Visio Vireo staat nu al voor kwaliteit, maar dit zal alleen maar toenemen’, vertelt John Bijlsma. ‘Het is gemakkelijker om samen in te spelen op nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Gezamenlijke scholing zorgt er voor dat al onze deskundige hoveniers breed inzetbaar blijven. Dit zie je terug in de tuin’.Het doel van Dutch Quality Gardens is om iedere tuinbezitter het optimale tuingevoel te geven. ‘De wens van de tuineigenaar staat centraal. Samen kijken we hoe we hier invulling aan kunnen geven. De grootte van de tuin maakt hierbij niet uit’, benadrukt Bijlsma.

Zeeuwse Woonmarkt

De Zeeuwse Woonmarkt in Goes is voor John Bijlsma een uitgelezen kans om zijn klanten kennis te laten maken met Dutch Quality Gardens. 24, 25 en 26 oktober zal hij aanwezig zijn op deze beurs bij woonwinkel TMC in Goes.
‘Iedere klant kan in een adviesgesprek van drie kwartier zijn of haar tuinwensen met mij bespreken. Door middel van tekeningen en voorbeelden wil ik mijn klanten inspireren. Het is vaak een aangename verrassing voor een klant wat er allemaal mogelijk is. Aanmelden kan via de website www.zeeuwsewoonmarkt.nl en kost 75 euro.’
Meer informatie over Dutch Quality Gardens is te vinden op www.dutchqualitygardens.nl.

Door: Michelle Douw

Uit de Steenbergse Courant