Buiten aan de Baak

Sfeervol genieten midden in de natuur

Buiten aan de Baak is in 2019 ontstaan toen Coen Vlagsma en Dagmar Tolenaar van hartje Rotterdam naar Steenbergen verhuisden. Hoewel ze niet actief op zoek waren naar een camping wist het tweetal wel dat ze graag wilden ondernemen. Toen er een huis met campingvergunning beschikbaar kwam in Steenbergen ontstond Buiten aan de Baak: een camping, bar en teamlocatie midden in de natuur. 

"Of je nu wil kamperen aan het water, een drankje doet op het terras of er met je team op uit wil: bij Buiten aan de Baak kan het allemaal," stelt eigenaresse Dagmar Tolenaar. "We zijn uniek vanwege de ligging midden in een natuurgebied. Je hoort hier het riet ruisen en de vogels voorbijtrekken, je ruikt het groen. In één van onze safaritenten kun je genieten van een natuurlijke én comfortabele vakantie. Wij geloven dat je op vakantie nergens over na wil denken, dus dat hebben wij voor je gedaan." Vanaf april tot oktober kan men ook genieten van de buitenbar, Bar aan de Baak. "Hier drink je een overheerlijke cappuccino of een fris wijntje en heb je behoorlijk wat keuze uit lunch- of borrelgerechten." 

Niet alleen vakantiegangers kunnen genieten van de natuurlijke omgeving, ook groepsuitjes zijn mogelijk. Of men nu samen met het team een vergadering wil plannen of met de familie een uitje plant, de ideale dag begint aan de Baak. "Van kanovaren door een uniek natuurgebied tot een champagneproeverij, van BBQ tot unieke workshop koken met Dutch ovens, we bieden allerlei teambuildingsactiviteiten aan," stelt Dagmar Tolenaar. "Wil je toch iets anders? We denken graag met je mee. Al onze teamactiviteiten zijn precies op jullie wensen afgestemd, we zijn heel persoonlijk in onze service." 

Buiten aan de Baak bezoeken? De bar is vanaf eind mei vrijdag t/m zondag geopend van 12.00 tot 18.00 u. Groepen zijn alle dagen welkom op afspraak. 

Contactgegevens

Buiten aan de Baak

Kruislandsedijk 34

4651RD Steenbergen

Tel 06 29481774

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
12.00 - 18.00 u
12.00 - 18.00 u
12.00 - 18.00 u

Actuele aanbiedingen