Audio View

Goed beeld en geluid voor elke situatie

Over Audio View, specialist in beeld en geluid

Na het afronden van zijn MTS-opleiding Elektronica en zijn diensttijd te hebben vervuld, is Richard van Dam als gediplomeerd elektromonteur/installateur gedurende 10 jaar werkzaam geweest bij Kees Dekkers HiFi in Wouw. Toen hij in juli 2002 de mogelijkheid kreeg om de audio- en videowinkel van de Firma Hoppenbrouwers aan de Kaaistraat in Steenbergen over te nemen, besloot hij samen met zijn vrouw Rosalinda de sprong in het diepe te wagen. Inmiddels is Audio View Steenbergen sinds 2013 gevestigd in de Graaf Hendrikstraat en is het bedrijf uitgegroeid tot dé regionale specialist op het gebied van advies, levering en bekabeling van Hi-Fi-, TV- en opnameapparatuur.

Het beste beeld en mooiste geluid binnen uw budget

Audio View verkoopt geen apparaten, maar mooi beeld en prachtig geluid.  Richard van Dam legt uit wat hij hiermee bedoelt: "Door heel goed naar de wensen en het besteedbare budget van de klant te kijken, gaan wij op zoek naar het apparaat dat hier het beste bij past. Doordat de grotere merknamen een ruimer budget te besteden hebben om hun producten 'aan de man te brengen', worden deze apparaten door middel van reclame regelmatig bij de consument onder de aandacht gebracht. Klanten worden hierdoor beïnvloed en zijn geneigd om zich uitsluitend op deze merken te richten. Dit is zonde, omdat zich onder de wat minder bekende merken vaak hele mooie en betaalbaardere alternatieven bevinden. Onze ruime ervaring op dit gebied, ons specialisme en het voortdurend op de hoogte blijven van de allerlaatste ontwikkelingen, maakt dat wij heel goed weten binnen welke mogelijkheden we moeten zoeken. Hierdoor kunnen wij onze klanten écht het allerbeste op maat gemaakte aanbod doen".

Veel aandacht voor juiste bekabeling en manier van aansluiten

"De kwaliteit van beeld- en geluidsapparatuur wordt steeds beter, maar met alleen een mooi apparaat ben je er nog niet. De manier van aansluiten en de juiste bekabeling zorgen voor het significante verschil in beeld- en geluidskwaliteit. Wij voorzien u dan ook graag van deskundig advies over de juiste manier van bekabelen en sluiten de apparatuur desgewenst ook graag voor u aan".

Betere service dan u gewend bent

Ook na uw aankoop blijft Audio View goed voor u zorgen. "Als u vragen heeft na uw aankoop, beantwoorden wij deze altijd graag. Heeft u iets meer uitleg nodig over de apparaten? Geen probleem! Gaat uw apparatuur kapot? Wij halen het apparaat bij u op en kunnen u desgewenst van een bruikleenapparaat voorzien. In de meeste gevallen wordt uw apparatuur snel en door onze eigen technische dienst gerepareerd. Ook na uw aankoop mag u met vragen altijd bij ons aankloppen. Wij maken graag tijd voor u!".

Samen op zoek naar het beste beeld en geluid voor u

"Is het tijd voor nieuwe apparatuur of wilt u uw apparatuur nieuw leven inblazen? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u het allerbeste op maat gemaakte advies? Maak dan bij voorkeur even een afspraak, zodat wij voldoende tijd voor u kunnen inplannen en u de verschillende mogelijkheden kunnen demonstreren".

Contactgegevens

Audio View

Graaf Hendrikstraat 3b

4651 TB Steenbergen

Tel 0167 540500

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9:30 - 17:30 u
Woensdag: 9:30 - 17:30 u
Donderdag: 9:30 - 17:30 u
Vrijdag: 9:30 - 17:30 u
Zaterdag: 9:30 - 17:00 u
Zondag: Gesloten

Actuele aanbiedingen