Bouwbedrijf Verkaart

Gespecialiseerd in onderhoud, renovatie en verbouwingen aan woningen

Over Bouwbedrijf Verkaart

Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest in de bouw nam Stefan Verkaart op 1 juni 2000 een gerenommeerd aannemersbedrijf in Steenbergen over en gaf het een nieuwe naam: Bouwbedrijf Verkaart. Nu, ruim een decennium later, is zijn bouwbedrijf een vertrouwde naam op het terrein van onderhoud, renovatie, verbouwingen en nieuwbouw voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bouwbedrijf Verkaart heeft een aantal vaste opdrachtgevers, waaronder woningcorporaties en bedrijven, in de gemeenten Steenbergen, Bergen op Zoom, Tholen en Halderberge.

"Wij zijn een relatief klein bouwbedrijf, dat beschikt over ruime expertise en relevante ervaring op bouwkundig gebied. Een groot voordeel is het directe contact met onze opdrachtgevers. Korte lijnen, duidelijke afspraken, vakkundigheid en grote flexibiliteit zijn belangrijke kenmerken van onze werkwijze", stelt Stefan Verkaart. "Belangrijk bij elke opdracht, groot of klein, is een goede voorbereiding. In een eerste gesprek maak ik een duidelijke inventarisatie van de wensen en eisen voor een bouwopdracht. Op basis daarvan wordt vervolgens een vrijblijvende offerte gemaakt. Na een verkregen opdracht wordt de verdere voorbereiding gerealiseerd. Wanneer onze opdrachtgever een architect in de arm heeft genomen worden daarmee zaken verder afgestemd. Maar het gebeurt ook vaak dat gekozen wordt voor een architect uit ons eigen netwerk, of dat wij de benodigde bouwtekeningen zelf verzorgen. Dit alles uiteraard in nauw overleg met onze opdrachtgever".

Bouwbedrijf Verkaart realiseert naast alle soorten verbouwingen – van badkamer tot aanbouw - ook complete nieuwbouw. Hierbij kan de opdrachtgever bepalen of het slechts om de ruwbouw gaat, waarbij de afbouw in eigen beheer wordt gedaan, of dat het totale bouwtraject door Verkaart wordt uitgevoerd.

Contactgegevens

Bouwbedrijf Verkaart

Bronkhorststraat 4

4651 SZ Steenbergen

Tel 0167 566641

Openingstijden:
Maandag: 09:00 - 17:30 u
Dinsdag: 09:00 - 17:30 u
Woensdag: 09:00 - 17:30 u
Donderdag: 09:00 - 17:30 u
Vrijdag: 09:00 - 17:30 u
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Actuele aanbiedingen