Evenementenkalender

Afbeelding

‘The Passion’ in de Gummaruskerk

zondag 24 maart 2024 15:00

Zondagmiddag 24 maart 2024 wordt in de Gummaruskerk in Steenbergen “The Passion” opgevoerd. Daarbij wordt een eigentijdse versie van het lijdensverhaal van Jezus verteld, afgewisseld met hedendaagse (christelijke) liederen door het Dutch Christian Choir uit Roosendaal. 

Tijdens het concert wordt het vier meter hoge Nederlandse Wereldjongerendagen (WJD) kruis op bijzondere wijze binnengedragen. Het concert begint om 15.00 uur, vanaf 14.30 uur is de kerk open. De toegang is gratis, aan het einde van het concert is er een collecte voor de onkosten. Er is na afloop ook gelegenheid om nog wat na te praten onder het genot van koffie of thee. “Het is een mooie voorbereiding op Pasen”, zo stellen de organisatoren.

Locatie