Evenementenkalender

Fotografie: Marieke Lodder
Fotografie: Marieke Lodder

Triskell bij Cultuur in het Kerkje

zondag 17 maart 2024 14:00

Liefhebbers van Iers-Keltische Folk komen aan hun trekken op zondagmiddag 17 maart. In het Protestants kerkje aan de Voorstraat ontvangt ‘Cultuur in het Kerkje’ die middag om 14:00 uur het muziekgezelschap Triskell.

Dit muziekgezelschap speelt hedendaagse folk. Daarbij laten de muzikanten zich inspireren door met name Iers –Keltische muziek en dat in de breedste zin. De muziek wordt op eigen wijze vertolkt waarbij ook songs  en instrumentals van Bretonse en Scandinavische origine niet worden geschuwd. Met een bezetting van viool, fluit, accordeon, gitaar en basgitaar vormen de muzikanten een mooi  gezelschap. De groep kan met de invulling  van een tweede zangeres nu een nog uitgebreider repertoire laten horen.  

Kaarten bestellen

Toegangskaartjes kosten 10 euro en  zijn te reserveren via telefoonnummer 0167-503104 of via een mailbericht naar janvandevelde@caiway.nl, met vermelding van naam en aantal kaartjes. Kaartjes zijn ook verkrijgbaar bij Spar Supermarkt Nieuw Vossemeer, vanaf maandag 6 maart. Reserveren is gewenst, de vorige concerten waren uitverkocht.

Locatie